lørdag den 5. juli 2008

Dimission

Dimission på Svendborg Gymnasium. Det var en dag, der begyndte i regn, men som bød på mange solstråler.

Ferien er i gang

Ferien er i gang. EM-finalen blev set på storskærm i stuen. De rigtige vandt. Selv om Henrik prøvede at bestikke skæbnen med et væddemål med Malte 7 minutter før tid. Emil kom godt hjem fra Oure (for straks at tage til Rødding for at spille håndbold!). Oskar og My har været i Legeparken i Kolding - og besøgt fru Hansen. Sammen med mormor og morfar har vi været på Naturlegepladsen i Fåborg - og i øvrigt drevet rundt i hus og have. I morgen drager Malte af på sin sommerblaffe-tur i Nordeuropa.

lørdag den 21. juni 2008

Student

I fredags blev Malte student. Med en flot afslutning, hvor han fik 12 (igen) i samfundsfag. Hue fik han ikke på. Det var der for meget merchandaise i efter hans smag. Derfor tager vi et billede af en hue her såvel som et billede af en glad Malte fra en anden vigtig dag. Det blev en dejlig fest i fredags. Med alt hvad hjertet kan begære af gaver, mad og godt selskab. Eksamensperioden har været rigtig god ved og for Malte. Dels fordi han har gode oplevelser til eksamen; dels fordi han næsten ingen eksaminier har haft, så der har været holdt mange fester - små som store. Det har været muligt at arbejde heltids, at se alle NBA-kampe og EM-fodbold, at træne med forskellige interesserede klubber og støtte nogle af de andre pressede medstuderende. Sidste men ikke mindst har han derfor også haft mere overskud til at hjælpe sin familie - så det har været dejligt for os alle sammen.

Djurs

En dejlig dag i Djurs Sommerland, hvor Oskar og far prøvede det meste. Og vi alle fik en spændende tur på floden. Vejret var smukt - og varmt. Der blev hoppet på trampoliner, lavet vandsjov - med og uden badetøj - prøvet luftgynger, tog, kålorme og meget andet.


torsdag den 1. maj 2008

DM Guld - Igen

Helt fantastisk lykkedes det Malte og herre ynglinge at vinde med 10 (ti) mål over FIF. Det skete i en utrolig kulisse, hvor GOG-tilskuerne gjorde FIF-hallen til sin hjemmebane - og hvor Kevin stod, så selv Peter Henriksen må være misundelig...så gode afleveringer over en banelængde er der meget få, der behersker.

Det var Maltes 9. DM - hvor det tætteste på guld, jo var sølvmedaljen som Puslinge, hvor netop FIF tog guldet. Så det var en rigtig fin 'revanche'. Nu er ungdomstiden slut - og det bliver spændende at se, hvad seniortiden kan byde på.

Turen hjem i bussen var herlig - og de to medaljetageres ordudvekslinger ved morgenbordet var ufatteligt underholdende. Måske især fordi ingen af dem havde sovet ret meget mere end en time.

Dagen har i øvrigt været pragtfuld. Med sol og have. My har hjulpet med at samle, læsse og aflæsse affald på lossen sammen med Henrik. Jeg har nedlagt så meget skvalderkål, at jeg har fået en vable. Men det fortæller selvfølgelig mere om min form - end om selve præstationen!
Nu er det maj. Og håndboldsæsonen er slut!

.

mandag den 28. april 2008

DM - igen


Sådan skrev de på Oure's hjemmeside:"GOG’s herre junior hold var suveræne ved dette års Junior DM. Oure Efterskole var repræsenteret med hele 12 drenge, her i blandt Emil Tellerup, der for alvor leverede varen og må betegnes som dette DM’s bedste målvogter! " - og det er vel en både okay og fair bedømmelse. De andre målmænd var nu også ret overbevisende :-)
Og så skal vi jo forresten ikke glemme, at Oskar har lært det meste af teksten til "Dybbøl Mølle maler helved til..." af Lille-Malte til Emmas pragtfulde konfirmation.
Eller at
- Oskar og hans klasse var suveræne til årets forårskoncert
- My har besøgt Elva og leget med alle de fantastiske barbiedukker
- Farmor og farfar har haft fødselsdage - og fået besked om at sygehusbehandlingerne har hjulpet efter hensigten: Dobbelt-hurra
- Morfar har fjernet den visne bambus
- Den nye trampolin i haven begejstrer både voksne og børn
- Peders film er blevet, som han gerne ville have den - selv om de var ved at blive anholdt undervejs

søndag den 27. april 2008

DM GULD


I dag vandt Emils hold guld til DM. Det har været en fantastisk weekend - med tre spændende og medrivende kampe, der rummede blod, sved og tårer for både publikum og spillere. En herlig oplevelse. På billedet har Emil lige fået overrakt pokalen. Og glæden er ikke til at tage fejl af.
Maltes hold vandt første finalekamp med 1 mål. En gyser. På onsdag venter endnu en kamp i København. Det bliver bare spændende