onsdag den 26. december 2007

Juleaften

Oskar om juleaften: "Juleaften er meget rar. Skønt at få gaver. Sindsyg dejligt at få en fed and. Jeg håber bare, jeg får mandlen til næste år! "

My om juleaften:" Juleaften er meget sjov. Jeg kan godt lide mine julegaver. My-little-pony-Hestene var det bedste. Dejligt at have mormor og morfar på besøg. Til næste juleaften vil jeg gerne give Oskar en hemmelighed"

Oskar: "Rigtig dejligt at danse om juletræet - og dejligt at synge!"

Mor om juleaften:" Det var en rigtig hyggelig og dejlig julefest. Med helt vildt søde børn, der sang, så englene måber - og mad, der smagte så dejligt, at vi spiste alt, alt for meget. Gaverne var umådeligt fine - og der var mange overraskelser"

torsdag den 13. december 2007

Luciadag


I dag var det Luciadag. My og de andre børn i børnehaven var både kønne og dygtige til at synge - og at bære lyset frem. Mormor og morfar var også mødt frem.
Det var en rigtig dejlig eftermiddag - med kager og saftevand i salen.
I morgen skal de synge inde på plejehjemmet - og My skal være en af de to luciabrude. Det bliver sikkert lige så fint.
Videoklippet er ikke i sig selv særlig seervenligt. Men det er interessant at se familiernes blitz-krig - selv om alle blev bedt om at vente med at fotografere til børnene var kommet rundt i salen ;-)

onsdag den 5. december 2007

DM-Guld

Oures drenge og dermed Emil vandt DM-guld i går i skolehåndbold. Så til april skal de spille VM-kampe. Det finder sted i Ikast - og de skal bl.a. møde Brasilien.

http://www.skoleidræt.dk/ har jeg fundet følgende citat: "Kampens fighter blev udnævnt hos både drengene og pigerne. Det blev Oure-målmand Emil Tellerup og Ikast-playmaker Kristine Højbjerre, som kunne glæde sig over titlen og et gavekort til Intersport Danmark." Det betyder måske, at vi på Udsigten 6 kan være heldige at få en lille julegave fra f.eks. Intersport

I går var der billeder på tv2 af kampen Se videoen "DM til Oure-drenge".- og mon ikke der dukker et billede op på Oures hjemmeside inden så længe.

Malte blev i sidste uge Fyns Mester i Gymnasie-håndbold - ved bl.a. at besejre Oure - så nu er både Svendborg Gymnasium og ikke mindst Malte under stærkt pres.

tirsdag den 4. december 2007

Comix

En tur på Brandts, hvor Malte og jeg så udstillingen Comix, gav stof til eftertanke. Det var på en søndag uden håndbold - hvad jo i sig selv er en særlig begivenhed.
Her er også et billede af Malte sammen med det hold, han spiller på i efterårssæsonen 2007.
Det er Maltes sidste sæson som ungdomsspiller!



Mon de to billeder har noget med hinanden at gøre?

Vinden i piletræerne

Lørdag var My, Oskar og jeg inde og se Agnes spille kanin i "Vinden i piletræerne". Det var rigtig fint og sjovt. Popcornene var gode. Tudse er en af hverdagens helte. Vi hyggede os med Nora og familie både før og efter forestillingen

onsdag den 24. oktober 2007

Ribe II







Og fra Danmarks ældste by skal vi jo heller ikke glemme legepladser og legetøjsforretninger. FEDT

søndag den 21. oktober 2007

Ribe




Vikingerne i Ribe var seje. Legepladsen var rigtig god. Oskar skød med bue og pil, My klatrede på træstammer - mor fik et hjemmebagt brød med hvidløg.

søndag den 14. oktober 2007

Efterårsferie


Oskar: "Efterårsferien er god at finde kastanier i. Solen skinner dejligt - vejret er godt. Det er sjovt at holde efterårsferie"

My:"Faktisk blæser træerne. Og så når vi skal til Ribe, er det sjovt. Og så elsker jeg vejret. Jeg bliver snart 4 år - og jeg bruger ikke sut."

Mor:"Nødderne er samlet - vi gnasker dem i os. Bladene er røde, brune og gule - om lidt klistrer vi dem op på papir. I dag skal vi lave kastaniedyr. Måske vil Malte og Emil også være med"

My:" Jeg elsker vejret. Elsker meget vejret"

Oskar:" Vi har fået et græskar. I aften skal der være lys i det"

onsdag den 26. september 2007

27. september

Kære Emil
Stort tillykke med fødselsdagen
En sang
http://www.youtube.com/watch?v=yj6cbM-h8xg

og en funny-hilsen
http://www.youtube.com/watch?v=DMiBSt_ODN0&NR=1

Kærlige hilsner fra alle på Udsigten

lørdag den 22. september 2007

22. september


En smuk, varm og oplevelsesmættet september-dag er ved at være slut.


Emil har været i hallen og set GOG "lamme-tæske" Fredericia med 1 mål. Malte er på Hansted og høre Lasse m.band spille. Oskar, far og mor har set Krumme 2. En dejlig film, hvor hele familien griner af karikaturen af sig selv.

Oskar har været til Frederiks fødselsdag - og My har lavet en masse Askepot-tegninger i den nye malebog. Malte og Maja har sqabblet på terrassen - og Emil og Malte har spillet basketball på skolen.

Henrik har hængt spejl og nye rullegardiner op. Og jeg har fået gang i denne nye blog.




Oskars første skoledag

Peder og Malte i højt humør til mormor og morfars guldbryllup.

sjove video klip

Video om web 2.0. http://www.youtube.com/watch?v=6gmP4nk0EOE

Video med abe med selvskadende adfærd: http://www.youtube.com/watch?v=gVD6kxge8M8&mode=related&search=

Og My - lige da hun havde lært at gå. Læg mærke til, hvordan hun bakker ind til sin mor. Et særligt kendetegn ved Mys bevægemønstre ;-)

fredag den 21. september 2007

My


My bliver snart 4 år - og skal holde op med at bruge sut. Hendes bedste veninde er Carolina. De leger hver dag i børnehaven.


My elsker Nora, Andreas og Oskar. Hun taler tit om Katrine og Phillip.


Hendes yndlingsfarve er lyserød - og hun går ALDRIG i bukser

Den 13. september


Den 13. september blev Asmus' billede kåret til verdens bedste for en dag.
Jeg synes, det er så fedt, at det er muligt på nettet at lægge sine billeder ud - og dobbelt-godt at der er professionelle, der forholder sig og vurderer billederne.
Det giver helt nye perspektiver til kunst, dialog, demokrati og udvikling for mig at se.
Og jeg synes også, det er modigt gjort af Asmus

Her er billedet. OG det ER godt


Emil som fighter


I august blev Emil hold- og finale-fighter ved HEI-Cup. Vi har trøjerne liggende i en vasketøjskurv.
På nettet har jeg fundet dette dejlige billede af en svedende Emil - for ud over at fighte, så kan han svede den dreng....og være glad.

Billeder fra den gamle blog

Oskar fortæller om, hvad det bedste, næstbedste og det 3. bedste ved skolen er - efter 3 uger i den nye verden

torsdag den 20. september 2007

Første del af bloggen

Første del af denne blog er et sammendrag af den gamle blog Udsigten 6.

Denne blog er i øvrigt dedikeret til det liv, der leves på og omkring Udsigten 6 i Svendborg.

I 2007-2008 har den særligt fokus på Emil og hans efterskoleliv. Det er nemlig underligt, når en central aktør i fællesskabet tager en pause - og bliver til noget helt andet et andet sted. Udover at det et underligt - er det også spændende og lærerigt.